DESPRE NOI

ISOTRAD CONSULTING

DESPRE ISOTRAD CONSULTING

Echipa noasta de traineri si consultanti, este formata din personal experimentat, format prin lucrul efectiv în cadrul unor echipe din diverse domenii industriale, in pozitii de top management in cadrul adiverse firme de top, din domeniul serviciilor de securitate, paza si protectie, industrial si constructii.

EXPERTIZA

Expertiza ISOTRAD CONSULTING rezulta atat din valoarea resursei umane folosite, cat si din faptul ca suntem dintre cei mai vechi furnizori din piata pentru cursuri de management al securitatii si evaluare risc autorizate ANC.

CALITATEA SERVICIILOR

Nivelul de cunostiinte si calitatea serviciilor sunt dovedite o data in plus de portofoliul de clienti si brandul acestora, precum si de complexitatea problematicii gestionate atat din punct de vedere al intinderii, cat si al specificitatiilor si tuatiilor abordate.

Deoarece nu ofera servicii de paza sau sisteme tehnice de securitate, ISOTRAD CONSULTING este intotdeauna alaturi de beneficiarul serviciilor sale si nu creeaza nevoi false sau excesive de securitate care sa favorizeze un anumit furnizor.

CERTIFICARI ISOTRAD CONSULTING

INFORMATII DE CONTACT

Telefone: 0371 353 599
Fax: 0372 000 810
Adresa: Centrul Multifunctional Craiova, Str. Targului, nr 26, Birou E231

DATE IDENTIFICARE FIRMA

SC ISOTRAD CONSULTING SRL
Reg. Com: J16/317/2011
CUI: RO 28100212
Sediul: Craiova, str. Serban Voda, nr. 32